Residentie "Dunes", Bredene

UITVERKOCHT!

Bredene is in volle opmars: betaalbare appartementen in een onbetaalbaar mooi stukje natuur!

Residentie Dunes is verkozen door een select panel van architecten en vastgoed ontwikkelaars tot BESTE BETAALBARE DESIGN APPARTEMENTEN (Zottegem, 23/08/2013). De jury beschreef dit nader als "het bewijs dat design en kwaliteit niet noodzakelijk duur hoeven te zijn".

Residentie "Dunes" is een project op mensenmaat van 11 appartementen en bevindt zich vlakbij het strand, de duinen, de winkels en de restaurants. In Bredene kan u geen betere locatie vinden!

De residentie is opgetrokken in een sobere, frisse architectuur met aandacht voor licht en ruimte. Elk appartement heeft een eigen terras waar u kan genieten van de gezonde zeelucht. De terrassen achteraan hebben een volledig open uitzicht zonder inkijk, zodat u s’ avonds in alle rust kan dineren in de warme gloed van de ondergaande zon.

Afwerking

De algemene afwerking van dit project is van een zeer hoge standaard en voorziet ruime parking boxen en gratis fietsenstallingen. De binneninrichting van Uw appartement wordt volledig volgens uw persoonlijke wensen uitgevoerd. Onze standaardafwerking is zeer degelijk van kwaliteit en laat onder meer zonder meerprijs de keuze uit verschillende vloeropties, keukenafwerkingen en badkamer meubelen. De standaard van onze badkamer- en keukeninrichting voorziet alle moderne comfort. In de keuken vindt u dan weer de modernste apparatuur om uw gerechtjes klaar te maken. Aangezien onze residenties op plan worden verkocht, heeft u een ruime mogelijkheid om de afwerking een persoonlijke toets te geven. Wij werken hiervoor met onze eigen interieurdecorateurs die u graag bijstaan tot in de kleinste details. Op dit gebied is onze service werkelijk uniek: wij beperken ons niet tot de keuze van de vloeren, doch kunnen u tevens bijstaan in de perfecte combinatie van kleuren, gordijnen, verlichting en meubilair.

Locatie

Heeft u Bredene al ontdekt? De prachtige beach- en surfclub? De laatste nieuwe architectuur? De nieuw aangelegde pleinen met hun gevoel voor ruimte? Bredene heeft een grenzeloze ongerepte natuur, de warmte en gezelligheid van een dorp: deze parel van onze kust is in volle opmars! Residentie “Dunes” ligt vlakbij de hoek van de Kapelstraat en de Brusselstraat. Dichter bij de duinen kan u geen appartement meer vinden. En toch bevindt u zich in de bruisende kern van Bredene-bad met alle winkels en restaurants binnen de 100 meter. Via de kusttram die u neemt op 100 meter, bent u in 3 minuten in Oostende en last but not least is Bredene op een zucht van de uitrit van de autosnelweg: niet te versmaden wanneer u van een welverdiend weekend wenst te genieten.

Close Panel

Nieuw te koop

OFFICIELE VERKOOP VANAF 24 MAART – LANCERINGSPRIJS voor de snelle beslissers: 2 SLAAPKAMER vanaf €165.800 ipv €168.800

Residentie "Rose", Rozenlaan Bredene.

Meer info