Welkom bij Brik Projects N.V.

Brik Projects bouwt stijlvolle residenties op de beste locaties, met een maximale afwerking op maat. Wij staan garant voor de opvolging, vanaf het project idee tot de oplevering.

Wij bouwen enkel met toparchitecten en de beste aannemers om zowel de kwaliteit van het ontwerp als de uitvoering ervan te garanderen.

Bent U grondeigenaar en wenst u uw grond te verkopen of gezamelijk een project te realiseren, dan zitten we graag met u samen. De vennoten hebben eveneens in studentenhuisvesting, KMO-zones, winkelpanden, en kantoren een ruime ervaring.

Hopelijk tot binnenkort.

Brik Projects N.V.

PROJECT IN DE KIJKER

RESIDENTIE DUINENVELD, Bredene

Deze residentie is opgetrokken in een sobere, speelse architectuur met grote glasramen. Het internationale architectenbureau Arcas heeft hier weer een knappe architectuur getekend die een nieuwe landmark in de Duinenstraat zal vormen.

Elk appartement heeft haar eigen terras, waar U kan genieten van de gezonde zeelucht. De terrassen achteraan hebben een volledig open uitzicht zonder inkijk op de achterliggende velden.

Kwaliteitsgarantie

Bij Brik Projects kan U rekenen op een vlekkeloze oplevering van Uw project. De vennoten van Brik Projects hebben gezamelijk meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van residentieel vastgoed en hebben meer dan 1.000 appartementen gerealiseerd vooraleer Brik Projects op te starten. Brik Projects is er gekomen vanuit het idee om onze klanten appartementen te leveren zonder zorgen en met een maximale persoonlijke service. Van ontwerp tot oplevering stellen wij onze technische, creatieve, administratieve en financiële know-how ter beschikking voor de realisatie van Uw appartement.

U weet vooraf precies waar U voor tekent via het lastenboek dat met de verkoopsovereenkomst wordt meegeleverd. Alle persoonlijke toetsen die U aan Uw appartement wenst aan te brengen worden in detail genoteerd en vooraf aan Uw goedkeuring voorgelegd.

Ten slotte werken wij steeds met een voltooiingsgarantie volgens de Wet Breyne zodat al Uw voorschotten gegarandeerd zijn door een van onze Belgische grootbanken.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart